Kako se ne prikaže na spletu v programu Facebook Messenger

V zadnjih letih je internet postal največje komunikacijsko orodje med svetovnim prebivalstvom. Zahvaljujoč dostopnosti, ki jo je mogoče doseči s spletom iz praktično vseh koncev sveta, lahko ostanemo povezani z velikim številom ljudi, ki jih ne bi nikoli vedeli ali s katerimi ne bi mogli vzdrževati kakršnega koli odnosa, če ne bi bilo njegovega obstoja. Na začetku je bil klepet orodje, ki smo ga uporabili v ta namen in je trenutno potreba, ki jo pokrivajo socialna omrežja.

Ena izmed najpogostejših stikov z družino in prijatelji, ali pa se spet sreča s starim kolidžem ali univerzo, je Facebook. Zahvaljujoč informacijam, ki so ustvarjene v tej družbeni mreži in podatkih, ki jih izpostavljamo v naših profilih, lahko srečamo ljudi, za katere smo mislili, da jih ne bomo nikoli več videli. Facebook se je razvil in vključil nova orodja, kot je Facebook Messenger, ki služi za klepet s prijatelji. Ali želite prikazati, da niste povezani? V razložimo, kako se ne pojavlja na spletu v Facebook Messengerju .

Prednosti ne pojavljajo povezane v Facebook Messenger

Ne skrbite, ne boste prva ali zadnja oseba, ki se ne želi prikazati kot »povezana« v storitvi Facebook Messenger vsakič, ko vstopi v aplikacijo. Dejstvo je, da je v Facebook Messengerju prikazanih veliko prednosti:

  • Govorite samo s kom želite : koliko prijateljev imate na Facebooku? Seveda imate veliko stikov, ki se pojavijo na vašem Facebook Messengerju in verjetno ne želite govoriti z njimi vsakič, ko se povežete. Ali pa raje ne pogovarjate z določenimi osebami, ob določenem času in redno, čeprav jih ne želite odstraniti kot prijatelje s Facebookom.
  • Idealno za delovne sestanke : tovrstne aplikacije, kot sta WhatsApp ali Telegram, se uporabljajo v številnih priložnostih za ustvarjanje skupin prijateljev in delo, za organiziranje izhoda ali za ustvarjanje projektov. Zato je verjetno, da običajno vstopite v storitev Facebook Messenger, da se boste lahko srečali z delovno skupino, in če se prikažete kot »povezani«, se vam lahko obrne nekaj prijateljev ali znancev in ne želite ali ne morete imeti pogovora z njimi v tistem času, vendar se tudi vi ne želite zdeti neprijetni, če tega ne storite.

Če se ne povežete s spletom, ko se povežete, se lahko izognete tej vrsti situacije, zato lahko svoj čas preživite samo s to skupino ali osebo, s katero res želite klepetati. V dveh preprostih korakih vam pojasnimo, kako to storiti.

Kako se na Facebooku ne prikaže povezan z mobilnega - prvi korak

Če se ne prikažete na spletu v storitvi Facebook Messenger, je to preprosto, vendar ne boste uspešni, če pozabite narediti enega od dveh korakov, ki jih razložimo, saj to ni dovolj, da to storite v storitvi Facebook Messenger. Da bi bili učinkoviti, boste to morali storiti tudi v Facebook aplikaciji vašega mobilnega telefona .

  1. Najprej vnesite Facebook Messenger v svoj mobilni telefon.
  2. Glavni zaslon se bo odprl, kjer se bodo prikazali vaši stiki in aktivni.
  3. Izbrati morate svoj profil, ki ga najdete v zgornjem desnem kotu zaslona.
  4. Ko odprete zaslon profila, se prikaže meni z različnimi možnostmi.
  5. Pomaknite se navzdol, dokler ne najdete gumba, imenovanega »razpoložljivost«.
  6. Izbrati ga morate samo tako, da se aktivira in deaktivira.

Toda to ni dovolj. Prvi korak ste rešili in ne boste več prikazani, ko ste povezani vsakič, ko vnesete Facebook Messenger, vendar vam ta sprememba v konfiguraciji ne preprečuje, da bi se prikazali, kot da niste povezani v vaši Facebook aplikaciji na vašem mobilniku. To je drugi korak, ki ga boste morali storiti.

Kako izgledati brez povezave v storitvi Facebook Messenger - drugi korak

Da bi se izognili pojavljanju na spletu v katerem koli od dveh Facebook pogovorov, boste morali zaključiti drugi korak.

  1. V ta namen pojdite na svojo aplikacijo Facebook na svojem mobilniku.
  2. Ko se odpre, se bo prikazala vaša domača stran z vsemi objavami vaših stikov.
  3. Izbrati morate meni, ki je v zgornjem desnem kotu zaslona in je predstavljen s simbolom treh vodoravnih črt.
  4. Ko se odpre meni, pojdite navzdol, dokler ne najdete možnosti »Nastavitve in zasebnost« in jo izberite.
  5. Med možnostmi, ki so prikazane, izberite »Nastavitve računa«.
  6. V tem meniju boste našli 'Facebook Chat'.
  7. Če jo izberete, se bo spremenil iz aktivirane v deaktivirano, tako da se ne boste več prikazovali na spletu, ko se povežete.

Ne pozabite, da se bodo vaši stiki, če ste se odločili, da bodo pri vnosu obeh aplikacij prikazani kot prekinjeni, ne bodo prikazani kot povezani ali na spletu . Zdaj, ko veste, kako ... vas bo morda zanimal še en članek o tem, kako zaščititi svojo sliko profila v Facebooku.